Sindikat

Održan Kongres sindikata taksi vozača i autoprevoznika „Nezavisnost“

 

  • U Beogradu je u nedelju, 18. juna održan V Kongres Sindikata taksi vozača i autoprevoznika „Nezavisnost“.  Na Kongresu je analiziran rad organizacije za period između dva kongresa, usvojen je Statut i Programska dokumenta i izabrani novi organi i rukovodstvo ovog sindikata. Za predsednika je izabran Mihailo Čubranović, a za izvršnog sekretara Mirko Bajić

Sindikat taksi vozača i autoprevoznika „Nezavisnost“ (STVIAP NEZAVISNOST) u okviru porodice Nezavisnost deluje od 1996. godine, kao oblik organzovanja, učestvuje u radu bipartitnih i tripartitnih radnih grupa i u telima formiranim na nacionalnom i gradskim nivoima u cilju izrade zakonskih rešenja i predloga iz domena poslova taksi vozača i autoprevoznika.

U radu Kongresa učestvovao je dvadeset jedan delegat iz više gradova u Srbiji. Konstituisani su Glavni, Izvršni i Nadzorni odbor.

Kongresu je prisustvovala predsednica UGS NEZAVISNOST Čedanka Andrić sa najbližim saradnicima. Predsednica je istakla značaj funkcionisanja ovog sindikata u okviru porodice Nezavisnosti i potrebu što bolje međusobne koordinacije.

Kao i do sada kolege će imati punu podršku Stručnih službi UGS NEZAVISNOST.

Želimo uspeh i sreću u radu novom rukovodstvu.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci

Svetski dan borbe protiv dečijeg rada: Svako deseto dete prinuđeno na rad
Formirano povereništvo GS UPOIP NEZAVISNOST u niškoj opštini Medijana

Kategorije

Izbornik