Turizam

Naturisti Srbije: Idemo u… Siki

 

  • Iz Udruženja Naturisti Srbije stižu nam nove informacije o aktivnostima njihovih članova odnosno sadržajnom ispunjenju vremena i tokom dalje predstojećih vrelih letnjih dana a zarad prilično ohrabrujućeg osveženja, u susednoj Republici Mađarskoj, pa evo njihove poruke i poziva:

Dragi naši, na sajtu www.naturisti.rs nalaze se pozivi za putovanja u daljem toku avgustu i početkom septembra, već najavljena odavno. Za Siki (Sziki), još uvek nije kasno.

Razmislite i prijavite se! – poručuje predsednica Udruženja Naturisti Srbije Tanja Stanković.

Sve popularniji za sve turiste, uz živopisno jezero, Siki se nalazi svega nekoliko kilometara od drugog po veličini grada u komšijskoj Mađarskoj Segedina, savršen raj za odmor i različite vidove rekreacije za sve generacije.

– U galeriji slika pogledajte još nekoliko fotografija sa dosadašnjih boravaka članova ovog udruženja u mađarskom Sikiju –

Rubrika je sastavni deo ovogodišnjeg medijskog projekta „Svi smo jedno-višejezično, vaš Novi Radio Sombor“ sufinansiranog iz budžeta Grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Nastup Grada Sombora na 12. Inernacionalnom Dunavskom festivalu u Ulmu
Туристичка организација града Сомбора – Предстојеће манифестације

Kategorije

Izbornik