Ekologija

Naturisti Srbije: Idemo u… Morahalom

 

Od Eko-naturističkog udruženje “Naturisti Srbije“ stiglo nam je danas novo obaveštenje koje može da važi i za buduće članove, a u kojem predsednica Tanja Stanković precizira:

  • Dragi naturisti, članovi i prijatelji Udruženja „Naturisti Srbije“, dugo isčekivani put ubanju Sent Eržebet, koja se nalazi u malom gradu Morahalomu i koja je svakog petka dostupna za nudističko korišćenje u našem omiljenom spa delu na spratu, a kome je sada pridodat Tihi velnes, za kompletno uživanje u apsolutnom miru i tišini, sa ukupno 6 sauna i vrućem đakuziju od 15 kvadrata (da ne nabrajamo više i ne ponavljamo sve to već znate i što se uvek može videti i pročitati na sajtu: www.naturisti.rs

Iz Beograda jedan automobil prolazi preko Zrenjanina i Kikinde i ima dva slobodna mesta, za sada. Kreće se u petak 2. decembra rano izjutra. Povratak je istog dana kasno uveče, po želji. Postoji opcija popusta za one koji imaju instaliranu jednogodišnju Turističku kartu, ali podsećamo da se za instalaciju moraju dati lični podaci. Pojedinosti možete videti i na adresi:

https://www.morahalomkartya.hu/en/start

Pisali smo banji i za svaki slučaj pitali da li je slobodan termin, pa čekamo odgovor, jer postoji mogućnost da je zauzet za potrebe godišnjeg čišćenja sistema.

S poštovanjem, Tanja i Eko-naturističko udruženje „Naturisti Srbije“

Telefon: 064/36-1111-8 Veb sajt: www.naturisti.rs; Imejl: info@naturisti.rs

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

U Melencima Kod Zrenjanina posađeno 26.600 sadnica bagrema
WWF, Action for our planet: Your weekly round-up

Kategorije

Izbornik