Kultura

Novo u KC Laza Kostić Sombor: Predstava „Čarobni bunar želja“

 

U petak, 18. novembra, u „Fabrici snova“, na adresi Venac Radomira Putnika 2, biće održana predstava „Čarobni bunar želja“, Pozorišta „Sanjalište“, s početkom. Karte po ceni od 300 dinara možete obezbediti na Vencu Radomira Putnika 2, radnim danima, počevši od utorka, 15. novembra, u terminu od 10 do 13 časova, kao i na dan predstava od 17 časova

  • U jednom dalekom kraljevstvu, iza sedam gora i sedam mora, živeo je jedan kralj koji je mnoga dobra dela činio, pa je tako od jednog starog vilenjaka, kome je pomogao, dobio čarobni bunar želja. Čarobni bunar ispunjava želje dobroj deci i svako dete koje ubaci novčić u bunar i popije malo vode iz bunara može da očekuje da mu se želja ispuni. Taj bunar čuvaju Vilenjak Jole i Vila Maja i brinu se da ga neko ne ukrade. Problem nastaje kada sebični Gusar Mrka Kapa i njegov sluga Levo Smetalo otmu čarobni bunar samo za sebe. Kralj objavljuje veliku potragu za bunarom i šalje pomoć Joletu i Maji. Posle mnogo prepreka, i komičnih situacija, oni uz pomoć dece, i devojčice Višnje, uspevaju da vrate bunar želja na opšte zadovoljstvo i radost celog kraljevstva.

Predstava je edukativna i interaktivna, traje oko 45 minuta, a namenjena je najmlađoj publici uzrasta od 2 do 10 godina, sa zanimljivom scenografijom, živopisnim kostimima i originalnom muzikom.

Tekst i režija Tatjana Milanov i Nikola Marković, muzika Zoran Nestorović i Konstantin Acevskski, scenografija Tatjana Milanov.

Igraju, Tatjana Milanov, Nikola Marković, Marija Žeravica/Aleksandar Radević.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

TRAMVAJ ZVANI ŽELJA Narodnog pozorišta Sombor na 15. Festivalu pobednika festivala
Ivana V. Jovanović glumica večeri na 15. Festivalu pobednika festivala u Rakovici

Kategorije

Izbornik