Najnovije

Завршетак радова на асфалтирању четири неасфалтиране улице у Сомбору

 

  • Градоначелник Града Сомбора, Антонио Ратковић, начелница Градске управе, Јелена Велебит и члан Градског већа за област комуналних делатности и инвестиција, Ђорђе Зорић, у присуству представника Месне заједнице „Црвенка“, обишли су данас завршетак радова на асфалтирању четири неасфалтиране улице у Сомбору.

Асфалтиране су улице Мали сокак, Дворска и Славонска, а у току су радови на ископима у Бањалучкој улици након чега ће и она добити нови асфалт. Том приликом градоначелник Ратковић је поразговарао са суграђанима који живе у овим улицама и поручио како ће Град Сомбор и у наредном периоду радити на унапређењу и ширењу саобраћајне инфраструктуре.

„Град Сомбор је у буџету за 2023. годину издвојио средства за асфалтирање неасфалтираних улица у самом граду. Данас смо кренули са прве четири улице, а наставићемо у наредним недељама и са осталим неасфалтираним улицама. У граду постоје 52 неасфалтиране улице и циљ нам је да до краја 2023. године, завршимо асфалтирање барем десет улица. Урађен је носећи слој асфалта, а када се постави канализација, урадиће се и завршни хабајући слој“, изјавио је градоначелник Ратковић.

После ових, радови ће се наставити у улицама Светог Архиђакона Стефана и Јована Дучића, а извођач радова је „Војпут“ д.о.о. Суботица.

 

Rubrika je u okviru realizacije projekta Udruženja Podium “Uvek na licu mesta“, izdavača Novog Radio Sombora, koji se realizuje zahvaljujući sredstvima Grada Sombora na Medijskom Konkursu za 2023. godinu.

 

AcanskiS © 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Povezani članci

Puštanje u saobraćaj rekonstruisanog mosta prema Apatinu
Kako smanjiti broj saobraćajnih udesa u Somboru?

Kategorije

Izbornik