Ekologija

Zarobljeni potencijali mladih – kako ih osloboditi?

 

  • WWF, svetska organizacija za zaštitu prirode, poziva vas na predstavljanje studije “Zarobljeni potencijali mladih – kako ih osloboditi?” u petak, 23. septembra u 14 časova u Novoj Iskri, Cara Uroša 18, Beograd

WWF predstavlja najnoviju studiju o uključivanju mladih u teme klimatskih promena u Republici Srbiji pod nazivom “Zarobljeni potencijali mladih – kako ih osloboditi”. Studija predstavlja analizu interesovanja i kapaciteta mladih da se uključe u ekološke teme, ali i prikaz obrazovnih i institucionalnih prilika koje im se pružaju i važnost većeg uključivanja mladih u javno zagovaranje na teme klimatskih promena.

Uz studiju, WWF je u saradnji sa Centrom za kreiranje politika i strategija organizovao radionice za mlade iz oblasti javnog zagovaranja. U okviru radionica, mladi su izradili set konkretnih preporuka za svoje vršnjake i klimatske aktiviste. Ove preporuke biće predstavljene na konferenciji.

Na događaju će govoriti: Mina Mirić, koordinatorka projekta Na mladima klima ostaje, WWF Adria, Sanja Vasić, ZED – Zeleno, Ekonomično, Digitalno, Nenad Spasojević, Centar za kreiranje politika i strategija.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Animal architects: Meet the most incredible engineers in the animal kingdom
Свечано отворена Светска конференција о основним наукама и одрживом развоју

Kategorije

Izbornik