Najnovije

Više od 250 mališana obučeno kroz školu plivanja u Apatinu

 

  • Završena je još jedna sezona besplatne škole plivanja koju organizuje Sportski savez opštine Apatin u saradnji sa opštinom Apatin i Specijalnom bolnicom za rehabilitaciju “Junaković”

 Poslednjeg julskog četvrtka realizovano je polaganje III smene koja je obuhvatila četiri sela apatinske opštine.

  • Ukupno ove sezone vise od 250 mališana naučilo je od osnovnih elemenata obuke održavanja na vodi, preko samostalnog plivanja 25 metara sa rekvizitom, bez rekvizita i 50m stilovi. Sportski savez se zahvaljuje opštini na uvek dobroj saradnji, direktorici banje i celokupnom osoblju na uslovima koje su nam pružili, Crvenom krstu na teorijskim predavanjima i druženju sa decom, svim roditeljima na poverenju, jer svi zajedno doprinosimo da ova lepa priča traje i dalje. Vidimo se sledećeg leta – poručuje generalni sekretar sportskog saveza opštine Apatin Radomir Radujko.

Pomoćnica predsednice opštine Apatin za obrazovanje i omladinsku politiku Milka Nikšić je istakla:

  • Veoma smo ponosni na činjenicu da ovaj prelep i veoma važan projekat traje evo šestu godinu. Lokalna samouprava u saradnji sa Specijalnom bolnicom Junaković i Sportskim savezom se potrudila da obuka bude besplatna za svu decu mlađih uzrasta i sa tom praksom se nadam da ćemo nastaviti i u godinama koje predstoje. Hvala svima koji su u prethodnom periodu pomogli da u ovom trenutku brojimo vise od 1.500 dece koja su naučila da plivaju.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci

Prosečna plata u Srbiji iznad 86.000, bruto skoro 119.000 dinara
In memoriam: Maestro! Slava mu!

Kategorije

Izbornik