Kultura

Veče uličnih svirača ponovo u Somboru!

 

29. jul od 18 časova, ulica Kralja Petra i Županija

  • Nastup Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane “Stanislav Binički” sa horom, muzika sa balkona i dečiji program na ulicama upotpuniće ovogodišnje Veče uličnih svirača u Somboru.

Dođi u 18 časova ispred Županije jer će ovogodišnji događaj otvoriti gudački kvartet Rapsodija! – poziva vas organizator, Kulturni centar Laza Kostić Sombor

Veče uličnih svirača će na jedno veče oživeti centar Sombora kroz nastup Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane “Stanislav Binički” sa horom na glavnoj bini i muzičkim programom sa balkona i ulica kada će nastupiti više od 30 umetnika.

Program počinje od 18 časova ispred Županije nastupom gudačkog kvarteta Rapsodija, a zatim će biti nastavljen u ulici Kralja Petra I. Кao nezaobilazni deo somborskog šarma umetnicima će se ove godine pridružiti i štulaši, ljudi statue i fijakeristi koji će sa svojim fijakerima biti glavni promoteri programa.

Solo, duo, trio sastavi i kvarteti sa balkona u ulici Кralja Petra, publici će prirediti jedinstven jam session na otvorenom! Od 18 časova program na balkonima će upotpuniti Čedana Đokić solista na harmonici, High hopes duo, Triology, Dos Beardos, NP trio, Maja Brukner & Co, THM, Aleksandar Carić solista na mandolini, Sombor state of mind&pure music i Gitar Duo.

Propratni program za decu izvodiće Kreativni pogon.

Program Veče uličnih svirača podržao je Grad Sombor u organizaciji Кulturnog centra Laza Кostić iz Sombora i Umetničke asocijacije INBOX.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci

Dan žitnih polja: Odžankama priznanje za najlepši sto
Izložba “Mala retrospektiva u Maloj galeriji” umetnika Igora Šetera

Kategorije

Izbornik