Najnovije

Vatrogasno-spasilačkoj jedinici u Kuli donirana oprema

 

  • Profesionalna Vatrogasno-spasilačka jedinica u Kuli dobila je vrednu donaciju. Savet za bezbednost saobraćaja opštine Kula je u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja donirao pneumatske makaze, hidraulični agregat i dodatna creva uz ovu opremu

Donacija ima višestruk značaj, s obzirom posebno na situacije u kojima se koriste. Dejan Aleksić iz Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Kula, precizira:

  • Savet za bezbednost saobraćaja opštine Kula je, zajedno sa Agencijom za bezbednost saobraćaja donirao je određenu opremu našem vatrogasnom društvu. U pitanju su pneumatske makaze za spasavanje u slučaju saobraćajne nezgode, kada dođe do, nažalost, saobraćajnih nezgoda sa težim posledicama, gde je neophodno da se izvrši spasavanje povređenih. Vatrogasci rade ovaj deo posla i hteli smo na ovaj način da im pomognemo, tako da imaju najmoderniju opremu. Nadam se da će ovaj alat koristiti najređe moguće, ali on jeste neophodan u svakodnevnom funkcionisanju.

Primopredaji opreme prisustvovao je i predsednik opštine Kula Damjan Miljanić. Ovakav gest potvrda je brige lokalne samouprave o suštinski važnim temama za bezbednost građana opštine Kula. Iako su svi prisutni složni u oceni da se nadaju što ređoj upotrebi ove opreme, ona sa sobom itekako nosi ogroman značaj i važnost.

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Sombor primer kako trošiti i raspolagati javnim sredstvima
Zablistalo klizalište u Odžacima

Kategorije

Izbornik