Najnovije

Zablistalo klizalište u Odžacima

 

  • Kao što je prethodnih dana najavljeno, klizalište na platou ispred Sportskog centra u Odžacima, počelo je sa radom. Prema rečima Dejana Kostića, direktora Sportskog centra Odžaci, klizalište će raditi svakog dana od 10 časova ujutru, dok je za 21 čas planirana poslednja smena klizača

Prva dva dana rada, u subotu i nedelju, 24. i 25. decembra, korišćenje klizališta je bilo besplatno, u svim terminima za sve posetioce, dok nakon toga cena ulaznice iznosi 100 dinara.

U prethodnim danima je uloženo dosta truda i rada da se podigne nivo sigurnosti klizača, pre svega najmlađih, koji su najčešći korisnici klizališta, tako što je zaštitna ograda dodatno podignuta i ojačana. U večernjim satima će biti u upotrebi i svetleći laserski efekti, koji će klizanje učiniti još atraktivnijim.

Kostić je zamolio sve korisnike klizališta da poštuju kućni red i pravila ponašanja na klizalištu, radi bezbednosti i potpunog doživljaja

za sve i iskoristio ovu priliku da u ime opštine Odžaci i Sportskog centra poželi svim posetiocima dobro druženje, dobar ugođaj i lepo klizanje na ledu.

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Vatrogasno-spasilačkoj jedinici u Kuli donirana oprema
AD tim “Sve za ljubav“ i MOIR Stanišić obradovao svu decu

Kategorije

Izbornik