Mladi

Udruženje ECO ENERGY Sombor: XVII Međunarodni festival organske etno hrane i pića, domaće radinosti i folklora

 

  • Udruženje za proizvodnju organske hrane „Eco Energy“ iz Sombora u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Sombora organizuje u subotu, 8. oktobra na Trgu Svetog Trojstva tradicionalni, već 17. po redu Festival organske etno hrane i pića, domaće radinosti i folklora

Građanima Sombora i okoline će biti pokazan široki asortiman organske i eko – etno hrane, proizvoda kao i eko preparata i tehnike, te proizvoda domaće radinosti. Somborci ali i brojni gosti moći će uživati u ponudi, degustaciji i kupovini ovih autentičnih proizvoda. Očekuje se nastup više od 40 izlagača kako iz zemlje tako i iz inostranstva uz bogat kulturno umetnički program.

Ovaj događaj biće takođe, upotpunjen prigodnim pratećim manifestacijama, predavanjima, promovisanjem tradicionalnih vrednosti, uručivanjem priznanja.

Prati, beleži, piše: dipl. turizmolog, novinar Srđan Ačanski

Rubrika je u okviru realizacije projekta Udruženja Podium “Sve je lako kad si mlad 5“, izdavača Novog Radio Sombora, koji se realizuje zahvaljujući sredstvima Grada Sombora na Konkursu LAP za mlade za 2022. godinu.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Moj hobi 4: Numizmatika, nauka o kovanom novcu i medaljama, Jugoslavija 1918 – 2002.
Poziv za jesenju volontersku obuku i prijem u SEC-u

Kategorije

Izbornik