Najnovije

Tradicionalna manifestacija „Dani krsturske paprike“ 19. avgusta u centru Ruskog Krstura

 

  • Treće avgustovske subote u centru Ruskog Krstura, biće održana sada već tradicionalna manifestacija „Dani krsturske paprike“ Događaj počinje u 10 časova, kada će biti upriličena priprema tradicionalnih jela i degustacija specijaliteta od paprike.

Skup otkupljivača i proizvođača paprike, planiran je u vremenu od 14 do 15 časova, dok  je izlazak na teren, te obilazak proizvođača paprike i njihovih parcela rezervisan u terminu od 15 do 17:30 časova.

U periodu od 12 do 22 časa, svi posetioci manifestacije, moći će da pogledaju izložbu paprike i drugih povrtarskih proizvoda, kao i proizvoda domaće radinosti, starih zanata i suvenira, dok je za 17 časova, predviđen defile paradnih zaprega Konjičkog kluba „Rusin“.

Svečano otvaranje manifestacije i kulturno-umetničkog program zakazano za 17 časova i 30 minuta. Početak dečijeg programa koji je na manifestacijama ovakvog tipa neizostavan, počeće od 18 i 30, u okviru kojeg će biti organizovan maskenbal i dodela za najlepšu masku.

Kruna ove kulturno umetničke manifestacije je nastup popularne grupe Zana koji je zakazan za 21 čas.

AcanskiS ©

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)

Tagovi: , ,

Povezani članci

U Zapadnobačkom okrugu 19 saobraćajnih nezgoda protekle sedmice
Saopštenje žirija za dodelu nagrade „Poezija vinom obojena” za 2023.

Kategorije

Izbornik