Obrazovanje

Stanišić i Riđica: Završne pripreme u obnovi škola u susret novoj školskoj godini

 

  • Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, zajedno sa načelnikom Odeljenja za obrazovanje Goranom Todorićem, posetio je danas Osnovnu školu „Ivan Goran Kovačić“ u Stanišiću i Osnovnu školu „Petar Kočić“ u Riđici, gde su pred kraj pripreme za početak nove školske godine

Školarce u Stanišiću pri povratku u školske klupe dočekaće renovirani toaleti i okrečene učionice, a učenike u Riđici sanirani podovi u maloj sali za fizičko vaspitanje i u trpezariji, kao i renovirani holovi i zamenjeni svetlarnik.

Ovom prilikom, gradonačelnik se zahvalio direktoricama osnovnih škola u Stanišiću i Riđici, Jeleni Vaci i Dragani Pejinović, zato što svake godine kako je napomenuo, može da se vidi jedan domaćinski odnos prema ulaganju u ove škole.

  • U Riđici su kompletno zamenjeni podovi u sali gde će se održavati časovi fizičkog, kao i u prostoriji koja se koristi kao menza. U toku su radovi na rekonstrukciji hodnika u samoj školi kao i zamena portala. U Stanišiću smo obišli rekonstruisane sanitarne čvorove koji su zajednički finansirani od Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i Grada Sombora. Uređeni su sanitarni čvorovi u svlačionicama za fizičko, kao i sanitarni čvorovi na drugom spratu. Ono što je bitno je da su kompletno uređeni i podovi na ovome spratu i da ćemo u narednom periodu raditi i na prvom i u prizemlju rekonstrukciju sanitarnih čvorova. Takođe, u Stanišiću je urađen i kompletan prilaz osnovnoj školi, kao i parking mesta – rekao je Ratković.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Novak Đoković Fondacija – Stilovi roditeljstva i njihov uticaj na razvoj deteta: blogerka Alicia Naser
Radionica ličnog razvoja – MIJAZMI – porodično polje: Od oktobra ’22.

Kategorije

Izbornik