Najnovije

Sistematizacija radnih mesta u somborskoj Gradskoj upravi

 

  • Gradsko veće grada Sombora održalo je danas 112. sednicu na čijem dnevnom redu se našlo sedam tačaka. Sednicom je predsedavao gradonačelnik Antonio Ratković

Između ostalog, Gradsko veće prihvatilo je predlog o izmenama i dopunama Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Gradskoj upravi, Pravobranilaštvu i Službi za budžetsku inspekciju Grada Sombora. Izmene se donose zbog formiranja novog Odeljenja za poslove elektronske uprave, koja se obrazuje radi bolje organizacije poslova iz oblasti elektronske pisarnice za prijem podnesaka, kao i potrebe za digitalizacijom upravnog i vanupravnog postupanja čitave Gradske uprave. Novo odeljenje će preuzeti i deo poslova iz nadležnosti Odeljenja za opštu upravu, a poslove iz nadležnosti novog odeljenja će obavljati postojeći službenici Gradske uprave grada Sombora, koji će biti premešteni iz drugih odeljenja u Odeljenje za poslove elektronske uprave.

Na današnjoj sednici članovi Gradskog veća prihvatili su i zahtev Elektrodistribucije Srbije za izgradnju kablovskog voda i ormara merenja u Čonoplji, kao i zahtev za izgradnju stubne transformatorske stanice i nadzemnog voda, takođe, u Čonoplji.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Deci-đacima romske nacionalne manjine u Bačkom Monoštoru uručen nov školski pribor
JKP PROSTOR Sombor: Pranje pijace U lancima

Kategorije

Izbornik