Mladi

Somborsko leto za mlade 2022. i popularna Muzika na točkovima

 

U okviru manifestacije „Somborsko leto za mlade 2022”, događajem „MUZIKA NA TOČKOVIMA” počeće proslava 12. avgusta, Međunarodnog dana mladih

Na pokretnoj bini/kamionu koji u 18:45 polazi sa platoa ispred zgrade Županije, nastupiće „Old School Soul-Jah“ (ISKAZ + Dj Deda). Muzika na točkovima podrazumeva povorku mladih koji peške, na biciklima, rolerima, skejtovima i drugim prevoznim sredstvima prate pokretnu binu ulicama Sombora.

Nakon pokretnog koncerta koji će se završiti na popularnom „Ćelavom” trgu, spektakl se seli u letnji kabare (prostor između pozorišta i dečje biblioteke) gde će od 21 čas nastupiti sledeći izvođači: • Prljava frekvencija • Iskaz • Goblini • Brkovi • Dj Deda.

Organizatori ovogodišnje manifestacije su Somborski omladinski Boom i Somborski edukativni centar pod pokroviteljstvom Grada Sombora i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Dodatnu podršku manifestaciji, kao i prethodnih godina, pružaju JKP „Čistoća“, JKP „Vodokanal“, Gradska biblioteka „Karlo Bijelicki”, Narodno pozorište Sombor, Sportski centar „SOKO“ i HEINEKEN Srbija.

Početak MUZIKE NA TOČKOVIMA je u 18:45, Park heroja – plato ispred Županije Sombor, nakon čega slede koncerti u letnjem kabareu od 21 čas. Ulaz je SLOBODAN!

Rubrika je u okviru realizacije projekta Udruženja Podium „Sve je lako kad si mlad 5“, izdavača Novog Radio Sombora, koji se realizuje zahvaljujući sredstvima Grada Sombora na Konkursu LAP za mlade za 2022. godinu.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Putešestvije 13: Bosnom i Hercegovinom, Jezero Klinje smaragdni biser Istočne Hercegovine pored Gacka
Конференција „Механизми укључивања грађана у процесе доношења одлука“

Kategorije

Izbornik