Višejezično

Obilježena 32. obljetnica Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini

 

  • Demokratski savez Hrvata u Vojvodini 15. srpnja obilježio 32 godine od osnutka stranke. U crkvi sv. Jurja u Subotici služena je sveta misa za sve preminule članove stranke

Nakon toga organiziran je prijem u Domu DSHV-a. Predsjednik DSHV-a Tomislav Žigmanov podsetio je da će u Srbiji tijekom listopada biti popis stanovništva.

  • To je vrijeme kada svi trebamo biti zajedno. Sve konstruktivne snage, ustanove i organizacije, te svi pozitivni pojedinci koji hoće dobro Hrvatima u Srbiji. Budimo takvi i na izborima za V. saziv HNV-a – kazao je Žigmanov.

Bilježi: Ivan Karan

Rubrika je sastavni deo ovogodišnjeg medijskog projekta „Svi smo jedno-višejezično, vaš Novi Radio Sombor“ sufinansiranog iz budžeta Grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Narodno Pozorište Népszínház Subotica obeležilo Svetski dan teatra
Održana „Dužionica“ tradicionalna žetvena svečanost somborskih Bunjevaca i Hrvata

Kategorije

Izbornik