Sport

Somaratonci uspešni na trci u Vrbasu!

 

  • Drugo izdanje Vrbaške trke koje je održano u nedelju 4. septembra okupilo je dvestotinak trkača koji su startovali u trkama na pet i deset kilometara kao i na distanci od jednog kilometra za kategoriju vojske i policije. Vrbas je još jednom bio dobar domaćin trkačima i oganizator ove trke koja ima sve preduslove da postane tradicionalna

Somaratonci su nastupili u glavnim trkama, a najuspešniji je bio Džejms Ins koji je istrčao još jednu odličnu trku ovoga puta osvojivši treće mesto u generalnom plasmanu, na 10 kilometara. Sjajan nastup imao je i Branislav Katić koji je zauzeo 11. mesto u generalnom plasmanu odnosno prvo mesto u svojoj starosnoj kategoriji.

Prva mesta u svojim starosnim kategorijama istrčali su i Mirjana Došen, Vesna Bjelan, Danica Grujić Firanj dok je Đorđe Rackov završio na trećem mestu u svojoj kategoriji, dok su Mina Bošnjak i Ljerka Vukmirović istrčale trku na pet kilometara.

Istog dana, ali u Zemunu održan je prvi Zemunski polumaraton na kojem je učestvovala članica Somaratona Suzana Filipović. Ona je istrčala polumaratonsku distancu na 21 kilometar osvojivši prvo mesto u svojoj starosnoj kategoriji.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Više od 500 učesnika u „DDOR Olimpijska stazi“ u Rumi
Fotoreportaža (2. deo): 6. Internacionalni turnir „Ivan Frgić – Žuti“ / Atmosfera, publika, borbe, sudije

Kategorije

Izbornik