Saobraćaj

Sedamnaest saobraćajnih nezgoda minule sedmice na području PU Sombor

 

  • U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 17 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba izgubila život, dve su zadobile teške, a 14 lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je šest vozača, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci jedan vozač

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede, a sedam je lakše povređeno. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača.

Na području opštine Apatin evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, a pet osoba zadobilo lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci jedan vozač.

Na području opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede.

Na području opštine Kula evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima u kojima je jedna osoba zadobila teške i jedna lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača.

U navedenom periodu pripadnici saobraćajne policije izdali su 465 prekršajnih naloga i napisali 43 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka.


 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Povezani članci

Deset saobraćajnih nezgoda prošle nedelje na području PU Sombor
PU Sombor: Osamnaest saobraćajnih nezgoda minule sedmice

Kategorije

Izbornik