Mladi

SEC i SOB: Proslava Međunarodnog dana mladih u Somboru

 

  • Proslava 12. avgusta, Međunarodnog dana mladih počeće u Somboru događajem „Muzika na točkovima”. Na pokretnoj bini/kamionu koji u 18:45 polazi sa platoa ispred Županije, nastupiće „Old School Soul-Jah“ (ISKAZ + Dj Deda)

Muzika na točkovima podrazumeva povorku mladih koji peške, na biciklima, rolerima, skejtovima i drugim prevoznim sredstvima prate pokretnu binu ulicama Sombora. Nakon pokretnog koncerta koji će se završiti na „Ćelavom” trgu, spektakl se seli u letnji kabare (prostor između pozorišta i biblioteke) gde će od 21 čas nastupiti sledeći izvođači: Prljava frekvencija, Iskaz, Goblini Brkovi, Dj Deda.

Ulaz na sva dešavanja je slobodan.

Organizatori Somborskog leta za mlade 2022 su Somborski omladinski Boom i Somborski edukativni centar pod pokroviteljstvom Grada Sombora i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Dodatnu podršku manifestaciji, kao i prethodnih godina, pružaju JKP „Čistoća“, JKP „Vodokanal“, Gradska biblioteka „Karlo Bijelicki”, Narodno pozorište Sombor, Sportski centar „SOKO“ i HEINEKEN Srbija.

Rad Somborskog edukativnog centra je institucionalno podržan od strane Vlade Švajcarske kroz projekat Zajedno za aktivno građansko društvo – ACT, koji sprovode Helvetas Swiss Intercooperation i Građanske inicijative.

Rubrika je u okviru realizacije projekta Udruženja Podium „Sve je lako kad si mlad 5“, izdavača Novog Radio Sombora, koji se realizuje zahvaljujući sredstvima Grada Sombora na Konkursu LAP za mlade za 2022. godinu.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

U susret novoj školskoj godini: Većina maturanata zadovoljna školovanjem u somborskoj Gimnaziji, većina njih želi da upiše Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu
Moj hobi 2: SW Dxing (KRATKOTALASNI DIKSING)

Kategorije

Izbornik