Najnovije

Savet za bezbednost saobraćaja grada Sombora uručiо poklone svim vrtićima na teritoriji grada

 

  • Savet za bezbednost saobraćaja grada Sombora, na čelu sa gradonačelnikom Antoniom Ratkovićem i predstavnici lokalne samouprave, danas su zajedno uručili poklone svim vrtićima koji se nalaze na teritoriji grada. Kao i prethodnih godina, mališani u vrtićima dobijaju vredne poklone koji su edukativnog karaktera kako bi se od najmlađeg uzrasta učili pravilnom i bezbednom učestvovanju u saobraćaju.

 

Gradonačelnik Ratković je zajedno sa članovima Saveta za bezbednost saobraćaja, Stašom Kovačevićem i Momirom Miokovićem, posetio Vrtić „Mali princ“ Sombor, vrtić „Bajka“ Sombor i vrtić „Zvezdice“ Kljajićevo, gde je podelio poklone i razgovarao sa mališanima.

„Nastavljamo sa opremanjem vrtića sredstvima iz budžeta opredeljenim za rad Saveta za bezbednost saobraćaja. Ove godine smo izdvojili 900 hiljada dinara kako bi opremili sve vrtiće, a ono što nas izuzetno čini srećnim je upravo to što su ove poklončiće birali mališani prošle godine kada smo im delili poklone u istoj akciji. Nastavićemo s ovom aktivnošću i u narednom periodu u cilju povećanja bezbednosti najmlađih učesnika u saobraćaju, a ono što nas posebno raduje je što vaspitačice aktivno rade sa decom na edukaciji o saobraćaju i saobraćajnim propisima“, izjavio je gradonačelnik Ratković.

Svaki vrtić je na poklon dobio tepih sa aplikacijom saobraćajnica, semafor sa svetlosnim efektima i brojne igračke kao što su kamioni, traktori, bageri i slično.

Grad Sombor i Savet za bezbednost saobraćaja nastavljaju da rade na edukaciji i uvođenju mera koje će doprineti povećanoj bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, a naročito naših najmlađih sugrađana.

 

 

 

AcanskiS © 

Rubrika je u okviru realizacije projekta Udruženja Podium “Uvek na licu mesta“, izdavača Novog Radio Sombora, koji se realizuje zahvaljujući sredstvima Grada Sombora na Medijskom Konkursu za 2023. godinu.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Povezani članci

У Чонопљи отворени Михољски сусрети села
Jedanaesti Međunarodni plesni festival u Somboru Orijentalija 2023.

Kategorije

Izbornik