Sindikat

Rukovodstvo UGS NEZAVISNOST u poseti povereništvima u Topličkom upravnom okrugu

 

  • Prvog novembarskog petka, 3. novembra, predsednica UGS NEZAVISNOST Čedanka Andrić i članovi Kolegijuma boravili su u poseti Prokuplju gde su razgovarali sa glavnim poverenicima sindikalne porodice „Nezavisnosti“ iz Topličkog upravnog okruga

Razgovaralo se o problemima sa kojima se suočavaju koleginice i kolege u svojim preduzećima i ustanovama ali i o uspesima koje postižu u svom radu. Ciljevi ovakvih sastanaka jesu da se članovi UGS NEZAVISNOST na terenu bolje upoznaju, razmene iskustva, dogovore zajedničke akcije usmerene pre svega na jačanje mreže i privlačenje novih članova ali i akcije solidarnosti.

Takođe, ovakvi razgovori su i prilika da se u pripremi strateških dokumenata sindikata dođe do relevantnih informacija sa terena. Sastanku su prisustvovali glavni poverenici i aktivisti iz povereništava u kompanijama Leoni i BizLink, Vojsci Srbije, Osnovnom sudu u Prokuplju, Gradskoj upravi, Okružnom zatvoru, PORR-WERNER&WEBER d.o.o. Prokuplje, Javnom komunalnom preduzeću Blace, Ekonomsko-tehničkoj školi u Kuršumliji, Osnovnoj školi „Miloje Zakić“ u Kuršumliji kao i Sindikata penzionera „Nezavisnost“ u Žitorađi.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Nakon sindikalnih protesta u Parizu odložena odluka o budžetskoj štednji u 14 država članica EU
Uspeo štrajk američke automobilske industrije: U pregovore se uključio i Bajden

Kategorije

Izbornik