Oglasi

Prodajem povoljno očuvane duplikate verodostojnih originala starih fotografija nezaboravnih somborskih sportistkinja i sportista

 

  • Povoljno prodajem stare fotografije, uglavnom crno-bele, retke i vredne, od kojih posedujem i raritete, koji su preostali u mojoj kolekciji u jednom primerku originala, nezaboravnih somborskih sportista i šampiona; imena i opis sa naslovne fotografije Fudbalskog kluba Radnički (Sombor) Munkaš, za vreme II Sv. rata, 1942. god, kao primer, možete videti odmah ispod teksta sa imenima svih fudbalera u tadašnjoj ekipi somborskog fudbalskog kluba *

Odlično očuvani fotosi popularnih asova koji su proneli slavu somborskog sporta, somborski fudbaleri, rvači, rukometašice, mnogi drugi.

U pitanju su prve fotografije somborskih fudbalskih klubova, sa početka i iz prve polovine XX veka, prvi uspesi prve generacije čuvenih somborskih rukometašica od samog osnivanja Ženskog rukometnog kluba 1956. godine pod prvobitnim imenom Rukometni klub “Partizan“: sa prvog treninga i prve utakmice na terenu tadašnjeg Doma Partizan u Somboru, ali i kasnije fotografije ovog Kluba pod imenima RK “Vesna“, RK “Bane Sekulić“ i ŽRK Sombor Dunav osiguranje, kao i njihovih sportskih kolega, somborskih rukometaša.

Zatim, fotografije rvača kada su osvojili titulu ekipnog šampiona Jugoslavije 1974. godine pod imenom Rvački klub Elektrovojvodina, fotografije dizača tegova, gimnastičarki i gimnastičara, vaterpolista somborskog Poleta, predstavnika borilačkih sportova, boksera, džudista, karatista, ali i bazičnih sportova, gimnastike, atletike, plivanja, streljaštva, te tradicionalnog za somborsko podneblje konjičkog sporta, sa vlasnicima i vozačima rasnih grla, od kojih su neke od njih, samo u mojoj kolekciji, a mogu da dopru i do vas.

*Na naslovnoj fotografiji:

Tim Fudbalskog kluba Radnički (Sombor) Munkaš, za vreme II Sv. rata, 1942. god. Stoje: Ferenci, Šmit, Ivkov, Topalov, Adalović-Daka, Jovan Zrnić, Stevan Terzić, Let. Čuče: Branko Odobašić, Aleksandar Zrnić i Jožef Vajs.

Ukoliko ste zainteresovani, možete se radi dogovora javiti na e-mail: office@noviradiosombor.com

Hvala i srećno u daljem životu i radu svima.

…..

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Prava adresa za vas – za bilo koji fizički posao
Prava Pekara – Kulinara: Sombor dobio najsavremeniji objekat svih vrsta hrane

Kategorije

Izbornik