Najnovije

Većnici doneli Uputstvo o radu trezora Grada Sombora za 2023.

 

  • Gradsko veće grada Sombora održalo je danas 137. sednicu sa četiri tačke dnevnog reda, kojom je predsedavao gradonačelnik Antonio Ratković

Somborski većnici doneli su Uputstvo o radu trezora Grada Sombora za 2023. godinu. Uputstvo je namenjeno direktnim budžetskim korisnicima a ono reguliše način izvršenja budžeta, budžetsko računovođstvo i izveštavanje, kontrolu finansijskih transakcija i sadržinu obrazaca za Glavnu knjigu trezora.

Gradsko veće usvojilo je i Plan javnih nabavki Grada Sombora za ovu godinu. U okviru finansijskih pitanja usvojeni su finansijski planovi za pozicije gradskog budžeta – za građevinsko zemljište i puteve, upravljanje i održavanje saobraćajne infrastrukture u vezi sa javnim redom i bezbednošću, politički sistem lokalne samouprave i Opšte javne usluge Uprave, unapređenje privrednog i investicionog ambijenta za dotacije nevladinim organizacijama.

U okviru plana Opštih usluga lokalne samouprave prihvaćen je pedlog o upravljanju u vanrednim situacijama za 2023. godinu.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Kombinovana obuka pešadijskih i oklopnih jedinica Vojske Srbije
Poznata imena prestižne Vukove nagrade za 2022. godinu

Kategorije

Izbornik