Kultura

Pretpremijera filma “Momak i devojke” na Somborskom filmskom festivalu

 

  • Film Ivice Vidanovića „Momak i devojke“, pretpremijerno je prikazan u nedelju, 9. jula u bioskopu Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor, u okviru pretfestivalskog programa 5. Somborskog filmskog festivala. Prepuna sala somborske publike sjajno je prihvatila film, a brojna ekipa koja se poklonila po završetku projekcije dočekana aplauzom

Ponedeljak 10. jul posvećen je filmovima koji su prethodnih godina odneli pobedu u Glavnom takmičarskom program Somoborskog filmskog festivala. Ostvarenje Gorana Nikolića “Heroji” biće prikazano u 19 časova, dok će srpski kandidat za nagradu Oskar, film “Mrak” Dušana Milića, biti prikazan u 21 čas.

Ulaz na sve festivalske programe je BESPLATAN, pratite nas i u narednim danima, i dođite da zajedno gledamo dobre filmove na 5. Somborskom filmskom festivalu! – pozivaju u Kulturnom centru Laza Kostić Sombor.

Somborski filmski festival protiče u periodu od 8. do 14. jula ove godine, s tim što su prvi dani rezervisani za Predfestivalski program (8, 9, 10. jul), nakon čega sledi Festivalski program više celina – Glavni program, Selekcija filmova mladih autora, Panorama mađarskog filma i prateći program u okviru kojeg je i selekcija “Kad bi Sombor bio Holivud” i drugo.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Lokacije 5. Somborskog filmskog festivala u slučaju kiše
Najčitanija izdanja u somborskoj Biblioteci

Kategorije

Izbornik