Najnovije

Постављене нове столице у Градској хали „Мостонга“

 

  • Градска хала „Мостонга“ добила је нова седишта за трибине, а завршетак радова на постављању нових седишта, посетио је градоначелник Града Сомбора, Антонио Ратковић, са градским већником Ђорђем Зорићем и градском већницом Антонијом Нађ Косановић, где им је био домаћин директор Спортског центра „Соко“, Дарко Косановић, са којим су разговарали о радовима на објектима Спортског центра.

Покрајински секретаријат за спорт и омладину је финансирао радове на постављању 1.100 седишта на постојећим трибинама, док је Град Сомбор финансирао изградњу телескопских трибина са 210 места за седење.

„Заједно са Покрајинским секретаријатом за спорт и омладину, уложили смо значајна средства за реконструкцију и реновирање комплетне Градске хале „Мостонга“, како би сви они који користе овај спортски простор имали што боље услове за тренирање и бављење спортом. Завршено је постављање трибина, а поред тога урађена је и комплетна климатизација објекта, као и ваздушно грејање и вентилација“, рекао је градоначелник Ратковић.

Поред радова на трибинама и на изградњи нове трафо станице, у другој фази радова на спортском објекту Хале „Мостонга“, опремиће се комплет свлачионице, променити паркет у ОФО сали, заменити столарија и асфалтирати паркинг места. Град Сомбор ће наставити са улагањем у спортске објекте на територији Града, како би свим спортистима и рекреативцима обезбедили што квалитетније услове за бављење спортом.

Rubrika je u okviru realizacije projekta Udruženja Podium “Uvek na licu mesta“, izdavača Novog Radio Sombora, koji se realizuje zahvaljujući sredstvima Grada Sombora na Medijskom Konkursu za 2023. godinu.

AcanskiS © 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Свечано обележена 79. годишњица ослобођења Сомбора у Другом светском рату, Октобарска награда Давиду Кецману
Настављена подела опреме спортским клубовима

Kategorije

Izbornik