Estrada

Parni Valjak feat. Igor Drvenkar – Bogati će pobjeći na Mars

 

  • Novi singl Parnog Valjka „Bogati će pobjeći na Mars“ kojim nastavljaju suradnju s Igorom Drvenkarom objavljen je ove srijede točno u podne. Drugi je to singl koji objavljuju sa sjajnim pjevačem, a dolazi nakon niza uspješnih koncerata diljem regije koji su odlično prihvaćeni. Ispred Parnog valjka je jako aktivno glazbeno ljeto budući da ih očekuju brojni koncerti

Autor glazbe i stihova je Husein Hasanefendić Hus koji je objavu novog singla najavio sljedećim riječima:

  • Evo došlo je vrijeme da predstavimo novi singl, novu pjesmu koju smo snimili s novim pjevačem, našim Igorom. Obećali smo raditi na novim pjesmama, a ja se nadam da ćemo do kraja iduće godine ili početkom iduće imati cijeli album. U međuvremenu poslušajte naš drugi singl koji se zove ‘Bogati će pobjeći na Mars’. O čemu se radi ćete zaključiti sami, a mi jedva čekamo da ju krenemo svirati uživo jer je malo žešća, prava koncertna pjesma.

A svirat će je i na koncertu u zagrebačkoj Tvornici kulture koji su upravo najavili. Nakon što su svoje novo poglavlje uživo predstavili proljetnom turnejom u klubovima u Zadru, Rijeci, Ljubljani i Mariboru, u Pulskom Kaštelu, zatim Kragujevcu i Podgorici, Parni Valjak za jesen najavljuje i koncertni datum koji se s nestrpljenjem iščekivao – onaj u Zagrebu koji će biti održan u utorak, 10. listopada.

  • S obzirom na odluku da izvrtimo klupske pozornice, stižemo i na zagrebačko odredište! Jednako smo uzbuđeni kao da je u pitanju Arena, ako ne i više od toga. Vidimo se u Tvornici kulture! – poručuju članovi benda i ističu kako s nestrpljenjem iščekuju ovaj nastup pred publikom u Zagrebu.

Nova rock pjesma nosi snažnu poruku čiju će kvalitetu prepoznati svi slušatelji.

Poslušajte Husovu najavu:

A sada uživajte i uz najnoviji muzički broj Parnog valjka:

Izdavač/beogradski prodajni objekat:

Jugoton Croatia Records d.o.o.
Nušićeva 27

11000 Beograd
tel: +381 11 3225 362

tel/fax: +381 11 3229 321
mob: +381 63 555 193
—————————————————————————————————————————————————————————————————-

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Marko Tolja predstavlja novu hit baladu „Ruke sigurne“
Lu Dedić se odlučila za muzičku karijeru po ugledu na svoju slavnu porodicu

Kategorije

Izbornik