Mladi

Ostalo je još 3 dana do završetka konkursa za nove članove odbora omladinskih fondova

 

  • Fondacija Ana i Vlade Divac poziva sve zainteresovane mlade sa teritorije lokalnih samouprava Obrenovac, Prokuplje, Zaječar, Vlasotince i Vladicin Han da se prijave za članove odbora omladinskog fonda.

Želiš da naučiš kako upravljati sredstvima omladinskog fonda u svojoj opštini? Očekuje te trodnevni trening i rad sa predstavnicima Fondacije Divac u narednih godinu dana

Imaćeš priliku da biraš projekte mladih u tvojoj opštini, sarađuješ sa aktivistima, predstavnicima opštine i kompanija i budeš predstavnik fondacije na lokalu

Omladinski fondovi

U okviru projekta Nemacke razvojne saradnje “Perspektive za mlade u ruralnim sredinama u Srbiji” koju sprovodi GIZ u partnerstvu sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije, podržavaju se omladinski fondovi u izabranim ruralnim zajednicama: Obrenovac, Prokuplje, Zaječar, Vlasotince i Vladičin Han.

Projekat Omladinski fondovi realizuje se sa ciljem povećanja učešće mladih u procesima lokalnog razvoja kroz dodelu bespovratnih novčanih sredstava projektima koje sami pokreću i vode mladi.

  • Imaš od 18 do 30 godina? *
  • Do sada nešto uradio/la za mlade u svojoj zajednici?
  • Umeš da prepoznaš potrebe mladih u svom gradu/opštini?
  • Želiš da volonterski doprinoseš radu omladinskog fonda najmanje godinu dana od kada postane član/ica odbora?*Ukoliko pripadaš nekoj od osetljivih grupa (mladi iz seoskih zajednica, žene, Romi, povratnici itd) gornja starosna granica je 40 godina.

Rok za prijave je 15.9.2022. godine. Više možete pogledati OVDE

U okviru projekta Nemačke razvojne saradnje “Perspektive za mlade u ruralnim sredinama u Srbiji” koju sprovodi GIZ u partnerstvu sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije, podržavaju se omladinski fondovi u izabranim ruralnim zajednicama: Obrenovac, Prokuplje, Zaječar, Vlasotince i Vladičin Han. Omladinske fondove implementira Fondacija Ana i Vlade Divac u saradnji sa izabranim lokalnim samoupravama.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Media attention and coverage: Novi Radio Sombor
(All copyrights of any further publication of this section and its entire content posted on the portal of Novi Radio Sombor without the request and permission of any party or individual are protected and retained by all relevant legal mechanisms)
accompanied by: Srdjan Acanski, B.S.

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Divac fondacija: Konkurs za članove odbora Omladinskih fondova
Putešestvije 16: Planina Tara biser zapadne Srbije

Kategorije

Izbornik