Ekologija

ORIS doo Sombor i novosadska Ciklonizacija započinju novi tretman suzbijanja komaraca

 

U periodu od 1. do 15. avgusta preduzeće „ORIS“ doo Sombor i „Ciklonizacija“ AD će sprovesti tretman suzbijanja odraslih komaraca sa zemlje na području grada Sombora, svih naseljenih mesta i salaških naselja koja pripadaju Gradu i zaštitne zone oko naseljenih mesta u priobalju Dunava

Tretman će bizi sprovođen preparatom na bazi aktivne materije deltametrin onim danima kada meteorološki uslovi za to budu povoljni. Upozoravaju se pčelari da je preparat štetan za pčele, te da košnice zatvore ili udalje najmanje pet kilometara od navedenih mesta tretiranja.

Dejstvo preparata traje jedan dan. Mape sa lokacijama na kojima se obavlja tretman nalaze se na FB i internet stranici preduzeća „ORIS“ doo Sombor, gde možete pratiti najave i precizne termine radova:

www.oris.rs

Dostupan telefon za sva pitanja je: 025/515 50 55.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

WWF: The world lives in ecological debt borrowing from tomorrow
WWF: A thirst for change

Kategorije

Izbornik