Najnovije

Održano 30. zasedanje Skupštine grada Sombora

 

  • U Velikoj sali zgrade Županije danas je održana 30. sednica Skupštine grada Sombora kojom je predsedavao Zoran Rus, a odbornici su odlučivali o 15 tačaka dnevnog reda

Između ostalog, usvojen je plan detaljne regulacije Balkanske, Zrmanjske, Velebitske, Dravske, Bagremove i Poljske ulice i ulice Veljka Čubrilovića.

Usvojena je i odluka o razrešenju i imenovanju likvidacionog upravnika JP „Direkcija za izgradnju grada Sombora“ Sombor – u likvidaciji. Ovom odlukom za likvidacionog upravnika izabran je Miroslav Kovačić iz Sombora, sa dugogodišnjim iskustvom u rukovanju privrednim društvima uz iskustvo stečajnog upravnika. Obavljajući poslove na rukovodećim radnim mestima na kojima je radio, stekao je veštine dobrog koordinatora, planirao, donosio i kontrolisao odluke u domenu opisa poslova, radnih zadataka i funkcionisanja osnovnih delatnosti.

Na 30. sednici Skupštine grada, odbornici su prihvatili i Izveštaj o radu mesnih zajednica na teritoriji Grada Sombora za prošlu godinu. Takođe, usvojen je Predlog o davanju na korišćenje pomoćne zgrade u vlasništvu Grada, odnosno objekta broj 3, Mesnoj zajednici „Kolut“.

Odbornici su na 30. sednici Skupštine grada imenovali Jovana Uzelca za v.d. direktora Turističke organizacije grada Sombora i odlučivali o nekoliko imovinsko-pravnih predmeta, izbora i imenovanja.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Lokalna samouprava opštine Apatin raspisala dva nova konkursa
Dodeljena rešenja ugovora za roditeljski dodatak za prvorođeno dete

Kategorije

Izbornik