Modeling

Nena Blagojev zaštitno lice Novog Radio Sombora: Za nju vreme ne postoji, godine su samo brojke

 

 

Kada se izgovori ime Nene Blagojev, prva asocijacija su svetske modne piste, glamur, naslovne strane vodećih modnih časopisa, putovanja, osvajanje celog sveta. Oni koji je najbolje poznaju – najpre će reći, Nena je prvo, drugar

Prijatelj kakav se rađa. Uostalom, Bog joj dao sve. Karijeru koja uz nezaboravnu… legendarnu Tamaru Bakić, svrstava ovu damu među dva modela koja su ostvarila najveću svetsku karijeru još u bivšoj državi. I da ‘slučaj’ na ponos Sombora bude totalan, obe – sa somborskog područja. A ona će sama reći, “Bog mi je dao prvo ljubav i porodicu koja je za mene svetinja i koja me okružuje i kada danas odem na put, muža Momčila Grujičića, sa kojim su me spojili njegov šarm i muzika i sinove Vida Luku i Lava Simeona, sestru Natašu, majku Slavicu a prvi ‘vetar u leđa’ od strane njih dve mi je od samog početka karijere bio tako važan, čak mogu da kažem presudan“.

Uvek će, od Amerike do Japana gde je i danas doživljavaju kao svoju boginju, rado u svakoj prilici spomenuti da je rođena Staparka. Mesto, koje kao po pravilu rađa lepe, umne, talentovane žene, kažu stručnjaci za ove a i druge oblasti. Mi – sasvim saglasni.

S obzirom na dugogodišnje prijateljstvo, kao što je poznato – rado je prihvatila da bude, sprva, po samom osnivanju našeg dvostrukog elektronskog medija, naše zaštitno lice. U muškoj “konkurenciji“, podsetimo takođe, to je Zlatko Šuša.

O Neni smo do sada objavili više članaka, a ovom prilikom dopunimo već uostalom, dobro poznatu izreku spram “starog vina“. Zašto? Pa jednostavno je. Nena se ne da. Godine ne krije jer nema razloga. A vreme je za nju stalo. Ko najboljem vinu ukus koji sve boljim vremenom postaje.

Ne zaboravimo u svakom članku o Neni pa i u ovom: proglasili su je odavno stručnjaci za oblast modelinga, jedinstvenim personalitijem sa čudotvornom moći za transformacije. Najzahvalnijom poentom za, metaforički bismo dopunili, poezijom, u njenom ni malo lakom poslu.

Da, to je energija. Dobrota i večiti osmeh.

Idemo dalje s tobom i tvojima, Neno. I hvala ti za sve. Za svaku drugarsku i ponajpre ljudsku, podršku. Za sve dane do sada i one koji nam zajedno slede.

Uz naslovnu, uskoro očekujte novi set Neninih fotografija u galeriji slika.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

 

Tagovi: , , , , , , , , , ,

Povezani članci

Lazar Dedić: Munjevit uspon mladog Somborca na svetskoj modnoj sceni
Snovi mlade Somborke Jovane Strahinić na sigurnoj stazi ostvarenja

Kategorije

Izbornik