Sport

Mirine pulenke vicešampionke države

 

  • Još jedno Mirino čudo! Mirine pulenke vicešampionke Srbije u štafeti 4×100                      

U subotu i nedelju, 25. i 26. maja u Kraljevu je održano Otvoreno prvenstvo Srbije za starije pionirke u atletici. Pulenke trenerke Mire Trifunov još jednom oduševile i osvojile srebrnu medalju i postale vicešampionke Srbije.

Članice AK Maratona-Sombor, kao mlađe godinu dana od ostalih učesnica hrabro su krenule u trku i nakon tri izmene zaostajale su za starijim atletičarkama Crvene Zvezde ali su smogle snage i u četvrtoj izmeni izbile na prvo mesto i zauzele prvu poziciju u svojoj grupi sa novim ličnim rekordom od 51,44 i tako čekale dalji rasplet u ostalim grupama.

Na kraju su zauzele drugo mesto iza starijih takmičarki AK Vojvodina Novi Sad. Učestvovalo je 24 ekipe. Tako je još jednom trenerica Mira kao mađioničar izvukla iz rukava svoju magiju i uz pomoć svojih dobrih vila donela još jedno visoko odličje u riznicu Ak Maraton i Grada Sombora. Bravo za mlade takmičarke u sastavu: Sofija Cvetković, Anastasija Borić, Anja Vodeničar i Milica Zanze. 1.Juna imaće priliku da odbrane šampionsku titulu prvaka Vojvodine u Sremskoj Mitrovici.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Somaratonci trčali u Zrenjaninu i Petrovcu na Mlavi
Krosminton: Alida najuspešnija u Hrvatskoj

Kategorije

Izbornik