Modeling

Maksim Trzin: Novi set fotografija – pred novu sezonu takmičenja

 

Maksim Trzin, mladi bodibilder (ranije prvak u karateu) sa somborskog sportskog područja, lane je, kao što smo već pisali, postao šampion države u ovom sve atraktivnijem sportu, bodibildingu. Pred njim je nova sezona, pa će čitav oktobar biti ispunjen novim dokazivanjima, a mi vam donosimo i precizno kalendar njegovih takmičarskih izlazaka za koje je fit – spreman. Iako živi u malom ali mestu velikog srca, Bačkom Bregu, uz samu srpsku granicu na severozapadu Srbije, nije mu teško, naprotiv, da putuje na treninge i u vodeće beogradske teretane

U tom cilju, želimo da promovišemo njegov najaktuelniji izgled ali trudeći se pritom da to bude kako dolikuje, na originalan način. U tome je i ovom prilikom zaslužna što se fotoobjektiva tiče, nača članica i saradnica Marina Mišković (alias Mikkos Gina), mlada talentovana art-fotografkinja.

Naravno, uskoro očekujte i nove, autentične, bodibilding i fitnes fotografije sa Maksimom. A sada, neka ovaj najnoviji set donese njemu i novu sreću na izuzetno važnim, prestižnim i većinom međunarodnih takmičenja koja predstoje:

7. oktobar 2017 – Jagodina Open, Jagodina

8. oktobar 2017 – Memorijalni kup „NOVICA PAUILJČIĆ“, Bor

21. oktobar 2017 – Beograd open, Beograd

22. oktobar 2017 – PRVENSTVO VOJVODINE 2017, Vrbas

28. oktobar 2017 – Prvenstvo Srbije – Beograd

Zahvaljujemo se Gradskoj upravi Grada Sombora na logističkoj podršci i  mogućnosti snimanja u prostoru somborske Županije. Hvala i Foto studiju Pagi Sombor na ustupljenom terminu.

Ujedno, rubrika je deo projekta Udruženja Podium Sombor i Novog Radio Sombora zahvaljujući medijskom konkursu Grada Sombora za 2017. godinu.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

 

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci

Teodora Radivoj: Nova lica
Aleksandra Stegnjaić: Nova lica

Kategorije

Izbornik