Sport

Katarina srebrna na Hungarian Openu

 

Katarina Blažev je osvojila srebrno odličje na poslednjem turniru serije 500 u krosmintonu ove sezone

Hungarian Open je održan prethodne subote a članica SBK „Speeder“ Sombor je ostvarila tri pobede, a poražena je jedino od najveće rivalke, Slovenke Eve Župevc. U napornom meču, rezultatom 1:2, koji je bio vrlo sličan njihovom duelu u finalu Svetskog prvenstva, Slovenka je ponovo bila uspešnija.

Katarina je nastupila i u kategoriji mešovitih parova, sa Poljakom Siemekom, te je poražena od Alide i Borisa Jerkovića u četvrtini finala. Alida i Boris su u dublovima stigli do finala, gde su poraženi od najboljeg mađarskog para Dosa-Racz / Vincze.

Uroš Lukač je nastupio u kategoriji dečaka do 14 godina i ostvario jednu pobedu i tri poraza, čime je uspeo da podeli treće mesto. Alida Jerković je nastupila i u kategoriji seniorki, ali je pretrpela dva poraza te nije prošla grupnu fazu. Boris Jerković, prvi nosilac na turniru, nije opravdao očekivanja i poražen je u četvrtfinalu singla.

Uspešan nastup imao je i Slobodan Jerković, u kategoriji veterana. Ostvario je dve pobede i dva poraza te zauzeo treće mesto u konačnom plasmanu.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Internet radio i na platformi:

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Sportski savez grada Sombora obeležio Svetski dan deteta
Okružno školsko takmičenje u košarci i basketu – novi talenti stupaju na scenu

Kategorije

Izbornik