Najnovije

Kako je priča o jednom dečaku iz Odžaka postala viralna

 

Pre svega da objasnimo šta znači reč VIRALNO?

  • Ova reč je novijeg datuma i koristi se dosta u medicini, tehnologiji i tehnici. U konkretnom primeru „Viralni sadržaj“ predstavlja određeni sadržaj koji se velikom brzinom, poput virusa, širi, putem interneta. Za samo nekoliko dana priča o trogodišnjem Iliji imala je oko 260.000 pregleda i blizu 7.000 lajkova. 

Ovoliki broj pregleda je pokazatelj kako javno mnjenje reaguje na nasu talentovanu decu, i kako je priča RTV a i naše koleginice Vesne Milanović-Simičić doprla do srca ljudi.  Ovo zapravo pokazuje, kao što smo u početku i naveli, koliko su ljudi željni  da u moru raznoraznih „trećerazrednih“ vesti sa koje-kakvih nazovi medija, pročitaju jednu ovakvu, rekli bismo, normalnu vest.

Izvor: RTV (Vesna Milanović Simičić)

————————————————————————————-

U nastavku prenosimo vest sa sajta RTV-a

U kojoj meri su ljubav i pažnja porodice značajne za pospešivanje mentalnog razvoja dece od ranog detinjstva uverili smo se na primeru Ilije Stanojkovića iz Odžaka, koji je u decembru prošle godine napunio tri godine, a do tada je naučio da prepozna i nabroji gotovo sve državne zastave. Neobčni talenat dečaka nedavno su primetili i roditelji koji su bili iznenađeni kako je njihov sin kroz društevnu igru tako brzo sve zapamtio. video icon.
Kako god da smo izmešali kartice sa više od 190 državnih zastava sveta, trogodišnji Ilija Stanojković iz Odžaka nam je ponovio koja zastava kojoj državi pripada.

Uverili smo se u nesvakidašnji talenat dečaka, koji ima izvanredno pamćenje i već zna šta bi da bude kada poraste.

Iliju je zastave sveta naučila sedmogodišnja sestra Isidora. Učenje kroz igru je svakodnevica u porodici Stanojković, navode Milana i Igor Stanojković, roditelji.

I dok mali Ilija sa velikom znatiželjom uči geografiju, najveća podrška je u porodici gde je ključ za sve neizmerna ljubav.

izvor: rtv

—————————————————————————————-
AcanskiS © 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci

Uspesi na završetku 47. Međunarodnog sajma peradarstva
PU Sombor: 13 saobraćajnih nezgoda prošle sedmice, jedna osoba poginula

Kategorije

Izbornik