Najnovije

PU Sombor: 13 saobraćajnih nezgoda prošle sedmice, jedna osoba poginula

 

  • U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 13 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, četiri su zadobile teške, a 11 lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 12 vozača, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i nasilničke vožnje po dva

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, dve su zadobile teške telesne povrede, a osam je lakše povređeno. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača, a po jedan zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i zbog nasilničke vožnje.

Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola i zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci zadržan je po jedan vozač.

Na području opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača, a jedan zbog nasilničke vožnje.

Na području opštine Kula evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile teške telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je pet vozača.

Napisano je 74 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 614 prekršajnih naloga.


 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Kako je priča o jednom dečaku iz Odžaka postala viralna
Podrška građanskom aktivizmu: CERV info sesije

Kategorije

Izbornik