Sport

Jerković odbranio titulu na pesku

 

  • Prethodnog vikenda u mađarskom gradu Kiškunhalašu, pri banji Halas Thermal, održan je turnir u krosmintonu na pesku serije 500 bodova. Više takmičara i rekreativaca iz Sombora je nastupilo i zabeležilo dobre rezultate. Najuspešniji među njima bio je Boris Jerković, koji je odbranio titulu u muškoj kategoriji i osvojio bronzano odličje sa Alidom Jerković u kategoriji mešovitih parova

Alida je u kategoriji seniorki osvojila bronzano odličje, dok je u istoj kategoriji Selena Stojačić zauzela peto mesto. Selena je u kategoriji juniorskih parova osvojila podelila treće mesto sa hrvatskom igračicom Nikom Gorički, dok je isto učinio i Uroš Lukač u paru sa Hrvatom Adrianom Benčićem. Uroš je u kategoriji kadeta podelio bronzano odličje. Najmlađi somborski takmičar na ovom turniru bio je Luka Golub u kategoriji pionira. Na svom debitantskom nastupu, podelio je peto mesto. U kategoriji veterana nastupio je Miodrag Kovačević i zauzeo sedmo mesto u konačnom poretku.

Za dve sedmice, 12. avgusta somborski klub biće domaćin turnira serije 500 – Sombor Hexagon, koji će bizi održan u Bačkom Monoštoru u okviru Bodrog Festa.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Sombor prvi put domaćin „mts 3×3 Streetball” lige Srbije
Za pamćenje – 9. profesionalni turnir u odbojci na pesku

Kategorije

Izbornik