Višejezično

Family Fight Team Sombor: Uspomenu na našeg nezaboravnog sportskog asa Srđana Trticu čuvaćemo trajno

 

  • U nedelju 28. avgusta u Gradskoj hali Mostonga održan je četvrti Memorijalni turnir „Srđan Trtica“ u organizaciji kluba Family Fight Team Sombor. Trener i direktor kluba Quinton Vander Heyden predvodio je tim od 9 boraca koji su osvojili ekipno prvo mesto na turniru sa 2 zlatne, 5 srebrnih i 2 bronzane medalje

Turnir su uveličali svojim prisustvom gradonačelnik Sombora Antonio Ratković i članica Gradskog veća za oblast sporta, dece, omladine i zdravstva Antonija Nađ Kosanović kojima su u znak zahvalnosti dodeljene plakete. Turniru su takođe prisustvovali pokrajinski poslanik Marko Marić kao i zamenik predsednika Skupštine grada Sombora Radomir Leković.

Klub Family Fight Team Sombor se zahvaljuje Gradu Somboru i Sportskom centru Soko. Na takmičenju, posvećenom nezaboravnom sportskom asu kojem će klub uvek uspomenu čuvati, Srđanu Trtici, učestvovalo je 60 spremnih boraca iz zemlje i regiona.

Fotografije: David Rončević 

Rubrika je sastavni deo ovogodišnjeg medijskog projekta „Svi smo jedno-višejezično, vaš Novi Radio Sombor“ sufinansiranog iz budžeta Grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju ostavove organa koji je dodelio sredstva.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Najtrofejniji zajedno i u svečanom činu: RK Radnički Sombor pozvan već 18. put u mađarski Abonj (Abony) na kamp i otvaranje rvačke sportske sale u ovom prijateljskom klubu i gradu u Mađarskoj
Poznati maestro fotografije Augustin Juriga oduševio izložbom u somborskom Gradskom muzeju

Kategorije

Izbornik