Sport

Family Fight Team Sombor nastavlja još jednu uspešnu sportsku sezonu trijumfima, pobedama, promocijama svog grada širom države

 

  • Članovi Family Fight Team Sombor posle odlično organizovanog turnira nastavili su da dominiraju. Oktobar će ostati još jedan mesec značajan po novim uspesima ovog ambicioznog i sve popularnijeg somborskog sportskog kolektiva

Srednjeg oktobarskog vikenda, tačnije 15. oktobra, u Vranju je Božidar Trivunović zabeležio je svoju treću za redom profesionalnu pobedu u Mixed Martial Arts. No tu se nije stalo sa niskom oktobarskih uspeha za Family Fight Team Sombor.

Poslednjeg vikenda u mesecu, 28. oktobra nastupali su na VIVA fighting Championship-u u Vršcu gde su osvojili tri zlatne i dve srebrne medalje, i ujedno bili najuspešniji klub na čitavom turniru. Ekipu su činili Nikola Gucunja, Filip Dostanić, Milica Tot i predstavnik kluba Quinton Vander Heyden.

No, za njih još nije završena sezona, pred njima su još 3 takmičenja, Prvenstvo Srbije u Grapplingu, Prvenstvo države u MMA i Prvenstvo države u Luta Livre.

Rubrika je sastavni deo ovogodišnjeg medijskog projekta „Svi smo jedno-višejezično, vaš Novi Radio Sombor“ sufinansiranog iz budžeta Grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci

Ženska ekipa Somaratona osvojila bronzanu medalju
Ečka: Članovi ARK Somaraton uz bok svetskim asovima Oliveri Jeftić i Stenliju Kipruto

Kategorije

Izbornik