NajnovijeSport

Državni sekretar za sport, Marko Kešelj, u poseti Bačkom Bregu i Kolutu

****Državni sekretar za sport, Marko Kešelj, gradonačelnik Grada Sombora, Antonio Ratković, poslanik  Goran Milić, gradska većnica za sport, decu, omladinu i zdravstvo, Antonija Nađ Kosanović, predsednik Sportskog saveza grada Sombora, Zoran Bojić    (foto : AcanskiS ©)

  • Državni sekretar za sport, Marko Kešelj, posetio je danas Bački Breg i Kolut, gde su ga dočekali gradonačelnik Grada Sombora, Antonio Ratković, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije, Goran Milić, gradska većnica za sport, decu, omladinu i zdravstvo, Antonija Nađ Kosanović, predsednik Sportskog saveza grada Sombora, Zoran Bojić i predstavnici MZ „Bački Breg“ i MZ „Kolut“.

Državni sekretar Kešelj je tokom posete FK „Dinamo 1923“ Bački Breg i FK „Jedinstvo 1947“ Kolut razgovarao sa fudbalerima i trenerima o postignutim uspesima do sada i naporima koje ulažu kako bi opstali kao klub i sportska porodica, zahvaljujući kojoj su Brežani proslavili sto godina od osnivanja.
„Želeo bih da čestitam Fudbalskom klubu „Dinamo 1923“ sto godina postojanja, što čini tradiciju kojom malo klubova u Srbiji može da se pohvali. U Vladi Republike Srbije ne postoje mali ili veliki klubovi i nastavićemo da obilazimo sve sportske klubove i da im pomognemo da se igraju i takmiče“, izjavio je državni sekretar Kešelj.
Tokom posete FK „Dinamo 1923“ Bački Breg i FK „Jedinstvo 1947“ Kolut, u prisustvu državnog sekretara i predstavnika lokalne samouprave, uručene su lopte za fudbal, novi dresovi, štucne i rukavice.

Državni sekretar za sport, Marko Kešelj, u poseti Bačkom Bregu i Kolutu***prilog RTV-a

„Zahvalio bih se na vrednoj opremi koju su nam danas doneli ispred Ministarstva sporta i Fudbalskog saveza Srbije. Drago mi je što se svi zajedno trudimo da pored klubova u gradu, pomažemo klubove i u seoskim sredinama. Grad Sombor je u 2023. godini izdvojio više od 64 miliona dinara za oblast sporta u vidu ulaganja u sportsku infrastrukturu i edukaciju sportista, kao i dodelu sportskih stipendija. Nastavićemo sa ulaganjem u sportske objekte i opremu u našem gradu kako bi svi mogli da imaju uslove kakve i zaslužuju“, izjavio je gradonačelnik Ratković.
Tokom posete sportskim klubovima u Bačkom Bregu i Kolutu, državni sekretar je sa predstavnicima lokalne samouprave prisustvovao treninzima na kojima su prvotimci ali i najmlađi igrači pokazali svoje fudbalsko umeće.

AcanskiS © 

Rubrika je u okviru realizacije projekta Udruženja Podium “Uvek na licu mesta“, izdavača Novog Radio Sombora, koji se realizuje zahvaljujući sredstvima Grada Sombora na Medijskom Konkursu za 2023. godinu.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Povezani članci

UPOH Eco energy obeležava 16.oktobar „Dan zdrave hrane“
Апел грађанима Западнобачког округа о паљењу ватре на отвореном простору.

Kategorije

Izbornik