Mladi

Discont DIY: Pank na salašu vol.7

 

 

Poštovani prijatelji i posetioci, pažnja: subota, 27. avgust

VRATA našeg salaša otvaraju se u 17h a prvi bend počinje u 20

Čitav parti završava se u 2 sata posle ponoći.

UPAD funkcioniše po principu „daj koliko misliš da vredi“ odnosno na dobrovoljnoj bazi.
Ne brinite, od panka se u Srbiji niko leba nije najeo, te nikome to ni sada nije namera. Sav prihod iz kutije ide bendovima a sav prihod od šanka – za tekuće troškove (binska oprema + pripreme).

KLOPA će biti poslužena od 17 do 20h i takođe će funkcionisati po principu donacije. Pasulja će biti i u vegan i nevegan varijanti, a uveče – kuruz!

CUGA  je šarolika i pristupačna. Za pivo biće zadužena Ravangrad pivara a za rakiju Rakija Zubarka. Biće naravno i drugog pića. Takođe apelovali bismo na posetioce da kupuju cugu na šanku i da ne unose svoje piće.

PREVOZ od Sombora do salaša neće biti organizovan, taksi do salaša je cca 300 dinara od grada (taksistima napomenite da idete do crkve ili nekadašnje osnovne škole na Bezdanskom putu) a sam salaš biće propisno obeležen.

Fašisti, homofobi, nacionalisti i ostali slični puni mržnje nisu dobro došli

Rubrika je u okviru realizacije projekta Udruženja Podium „Sve je lako kad si mlad 5“, izdavača Novog Radio Sombora, koji se realizuje zahvaljujući sredstvima Grada Sombora na Konkursu LAP za mlade za 2022. godinu.

Prati, beleži, piše: Srđan Ačanski

Media attention and coverage: Novi Radio Sombor
(All copyrights of any further publication of this section and its entire content posted on the portal of Novi Radio Sombor without the request and permission of any party or individual are protected and retained by all relevant legal mechanisms)
accompanied by: Srdjan Acanski, B.Sc.

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Alice in Wonderband u avgustu
Omladinska inicijativa otvorila ekološku izložbu u Kuli Cetinjskoj

Kategorije

Izbornik