Višejezično

Članovi izborne liste „Zajedno za Vojvodinu – Vojvođani“ iz DSHV-a bili na konzultacijama kod predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića

 

  • Predsjednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini i prvi na izbornoj listi „Zajedno za Vojvodinu – Vojvođani“ Tomislav Žigmanov, zajedno s drugim predstavnicima Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini na listi (Ivan Majić, Marin Piuković i Ninoslav Radak), odazvali su se 14. srpnja na konzultacije kod predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića o postizbornim aktivnostima i stvaranju nove skupštinske većine!

Nakon što su predstavnici DSHV-a iznijeli temeljne sastavnice predizborne političke platforme te razumijevanje aktualnih političkih prilika i izazova pred kojima se hrvatska zajednica u Republici Srbiji nalazi, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i nositelj izborne liste koja je pobijedila na proteklim izborima, govorio je o programskim osnovama nove vlade, posvećenosti nastavka uključivanja nacionalnih manjina u institucije vlasti države Srbije te važnosti hrvatsko-srpskih odnosa za stabilnost u Jugoistočnoj Europi.

Rubrika je sastavni deo ovogodišnjeg medijskog projekta „Svi smo jedno-višejezično, vaš Novi Radio Sombor“ sufinansiranog iz budžeta Grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole

Tagovi: , ,

Povezani članci

Почиње “Црногорско културно љето“
Narodno Pozorište Népszínház Subotica obeležilo Svetski dan teatra

Kategorije

Izbornik