Modeling

Bojan Šegrt: Uspešni BB šampioni

 

  • Na stranici Modeling, koju među vama poštovani pratioci našeg portala ima veliku popularnost, red je došao na još jednog šampiona, u sportu koji na našim prostorima poprima sve veću popularnost: bodibildingu, kako u muškoj tako i u ženskoj konkurenciji. Pozing, kao jedna od atraktivnih takmičarskih disciplina u tom sportu, deo je i njegove priče, koju prati vizuelni činilac, kroz fotografije. Reč je o Bojanu Šegrtu

Bojan Šegrt, Sremska Mitrovica, rođen 4. januara 1987.  Bodibildingom se bavi od 2010. godine

Samo tri godine kasnije, 2013, dešava se prvo takmičenje za njega u Šapcu i odmah 1. mesto… zatim, Elemir – apsolutni šampion, tri puta na prestižnom takmičenju, Velikogospojinskim danima, ovoga leta kao što smo već pisali na sportskim stranicama, apsolutni pobednik!

– Inače sam se bavio raketnim modelarstvom gde sam bio tri puta svetski prvak, no manje bitno – skromno, u stilu pravih asova govori Bojan, koji je oženjen, ima osmogodišnjeg sina, a trenira u teretani Eurosport koju vodi Milan Španović. – On mi je inače u celoj ovoj priči jedina podrška… kaže junak ovog članka. Posebna dakle, tema ostaje: uslovi, pažnja sredine koju prvaci poput Šegrta zaslužuju jer svoju sredinu reprezentuju gde god se pojave, poput njega, na šampionski način i dostojanstveno.

– Nema podrške, sve uglavnom postižem sam, jedino što ne plaćam teretatnu i dobijam od Milana Španovića belo meso, veoma potrebno u ishrani u ovom sportu, ali to je sve tek da se pokrije minimalno… no ljubav prema bini, sportu, kvalitetnim ljudima koji razumeju muke, krv i znoj, drži me u koloseku... priča za naš portal Bojan i nakon svega što je postigao – bez obzira na neravnopravan odnos, on se raduje novim izazovima i iskušenjima, pa tako naravno i novim takmičenjima koja se približavaju, te planira: – Ja sam u formi pošto se spremam za 15. oktobar, Svetski kup u Pančevu..

Srećno Bojane, uz medijsku podršku našeg dvostrukog internacionalnog elektronskog medija i nastavak naše saradnje. Ovo je prvi izbor iz njegovog bogatog arsenala fotografija, a sledeći profesionalni photo-session, već smo se dogovorili, napravićemo u Somboru, dobrodošao!

Galerija:

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Tamara Lakićević, Sombor: Nova lica
Ivan Krajinović: Nova lica

Kategorije

Izbornik