Mladi

Besplatna pomoć SEC-a u učenju za osnovnoškolce

 

  • Somborski edukativni centar upućuje poziv roditeljima-starateljima i deci sa teritorije Grada Sombora da se uključe u program Škola dobre volje – volonter/ka deci na usluzi

Škola dobre volje je volonterski servis u kojem volonteri/ke Somborskog edukativnog centra pružaju besplatnu pomoć u učenju deci osnovnoškolskog uzrasta sa naglaskom na decu iz ranjivih grupa. Volonteri/ke deci drže individualne časove na kojima im dodatno objašnjavaju školsko gradivo.

Svi časovi su besplatni i prilagođeni svakom detetu. Program je namenjen prevashodno deci iz ranjivih grupa, ali i svoj drugoj deci, kojoj je potrebna besplatna pomoć u savladavanju nastavnog gradiva.

Ukoliko želite da vaše dete, napominju u SEC-u, učestvuje u programu, možete se javiti koordinatorki volontera/ki SEC-a na telefon 064/3304-582 ili nam pisati putem društvenih mreža.

Projekat je podržan u okviru A1 programa društvene odgovornosti Svet kakav želiš, koji pruža mentorstvo i finansijsku podršku institucijama, organizacijama, inicijativama na nacionalnom nivou, idejama i projektima u području javnog zdravlja, obrazovanja i ekologije.

Proizvedeni sadržaj i stavovi izrečeni u okviru projekta su isključiva odgovornost sprovodioca projekta.

Program Svet kakav želiš se sprovodi u partnerstvu sa regionalnom organizacijom Propulsion. Program Škola dobre volje – volonter/ka deci na usluzi ove godine se realizuje i uz podršku Grada Sombora i Arigatou International u okviru inicijativa Global Network of Religions for Children, End Child Poverty I Learn to Live Together.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Realizovana obuka i prijem novih volontera Škole dobre volje
Moj hobi 5: Modeli automobila u razmeri 1:43

Kategorije

Izbornik