Sport

ARSU Sledi ME: Somborske čarolije u Ljubljani

 

  • U Ljubljani uz laganu kišicu pljuštali lični rekordi somborskih geparda! – u najkraćem je raport ARSU Sledi ME Sombor, sa intenacionalnog Ljubljanskog maratona održanog danas, u nedelju, 23. oktobra

U najtežoj atletskoj disciplini, glavnom događaju dana – u glavnom gradu Slovenije, nastupila je Sandra Menz i distancu od 42,195 km savladala za 4:35:44 i na taj način popravila lični rekord za 10 minuta.

Granicu svojih mogućnosti ponovo je pomerila Jelena Čortan, u trci na 21,097 istrčala za 1:40:47 i svoj rekord za nedelju dana popravila za novih 4 minuta. Novi pb imao je i Mihajlo Karalić sa 1:47:25, kao i Kristina Gudelj, njeno novo vreme ličnog rekorda je 1;50:18.

A nova najbolja vremena imaju i naše Staparke, Danica Galić i Milica Arsenić Perovanović sa vremenom 2:03,20. Istu distancu za čak 12 minuta brže u odnodu na ranije istrčala je i Dragana Cijanović u društvu Dejana Aleksića. Daliborka Jović istrčala je za 1:59:17, Dragana Milić Drobac za 2:30, dok je svoj prvi polumaraton istrčala je Biserka Savić sa vremenom 2:43. Distancu od 10 km ishodala je Vera Stričević – izveštava Mirko Erdelji, trener i prvi čovek somborskog Atletsko rekreativnog sportskog udruženja ’’Sledi ME’’.

Rubrika je sastavni deo ovogodišnjeg medijskog projekta „Svi smo jedno-višejezično, vaš Novi Radio Sombor“ sufinansiranog iz budžeta Grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Сениори Атлетског клуба АПАТИН одбранили титулу
KK Somborac među glavnima u Novom Sadu

Kategorije

Izbornik