Modeling

Armin Fifić, Kotor Varoš: poznati fitnes i bb modeli

 

Prijatelj kojeg ljudi vole, a on zna da im uzvrati dvostruko. S druge strane, on voli ljude, generalno, prenoseći tu svoju unutrašnju, onu pravu, prepoznatljivu bosansku dobrotu, jednostavno nekako „iznutra“, punim gasom kako uostalom, i živi. Armin Fifić

A kad kažemo ono što je za njega sveta istina, da obožava životinje i da su mu one taj kako veli, totalni iskreni prijatelji, pravi oslonac i u dobru i u zlu, onda možete znati o kakvom „liku“ je reč. No, mnogi ga već jesu dobro upoznali na javnoj sceni, još kao mlađahnog simpatičnog momka, kada se sasvim iznenada pojavio, na nagovor prijatelja i prošavši audiciju, na kanalu TV Nova u prilično popularnim i gledanim „Golim vestima“, pa je tako-reći, krajem prošle decenije, postao zvezda Regiona preko noći, ali… ubrzo ih je i napustio, opravdano nezadovljan nekim odnosima.

Ne taji ovako iskren, da govori o svemu, pa kad rekosmo-uopšteno da voli ljude, ali tek žene… te kada one njemu pri uzvraćanju simpatija, postanu još radosnije, nastaje opšte raspoloženje…  jer on ume i u svojim ponekad zabavnim večerima povodom tradicionalnih „ženskih“  ili devojačkih-pred udaju žurki, pa kada su i 8-martovska druženja, rođendani, da postane posebno upečatljiv a i tim prilikama, pre svega drugar!

Posebno poglavlje u njegovom životu jeste kako već napomenusmo, briga u vezi sa zaštitom životinja i životne sredine.

– Ja sam rado pomagao prijateljicama Svjetlani Trifunović i Dalili Beganović koje su tako-reći „na svoju ruku“ osnovale azil. A sad samo hranimo pse na ulici… I na taj način dokazuje svoju plemenitu crtu, uživajući u svom živopisnom gradiću Kotor Varoši u Bosni i Hercegovini, u kojem i dalje druguje sa nezbrinutim, zalutalim, lepoticama i lepotanima četvoronošcima….

No da li se sredina odužuje prema njemu kao takvom, adekvatno, i poštuje li njegov rad i delovanje? Pitanje za poglavlje u narednim člancima…

Humanista, pre svega. I najzad, ostvario je i svoj dečački san, mašinu-motor na mlazni pogon. Zaslužio. Vaš i naš Armin Fifić.

Zahvaljujući sportskom životu, svakodnevnom vežbanju u teretani i uspešno aktivnom posvećivanju nekoliko sportova, bio je i na meti više poznatih fogotografa, pa je na internetu osvanulo nekoliko njegovih profi foto bukinga.

Reče, „objavite ljudi, šta vam god odgovara na vašem portalu“, kada smo se dogovarali nedavno za početak i nastavak saradnje. I tako, već afirmisani Armin, naravno, dobro je došao i u naš somborski kraj, odnosno u maticu našeg inernacionlanog medija, Novog Radio Sombora pa, s obzirom da je krenulo lepo vreme, da uskoro i mi sa njim uradimo nove serije profesionalnih fotografija – zašto ne reći, pre svega za „damske oči“, ali i za sve one koji se posvećuju zdravim stilovima života.

–  Sport mi je jedan od osnovnih životnih motiva. Sve ostalo, dobro i lepo, dolazi samo po sebi a sport je ta zdrava oblast u kojoj svako, samo malo da se potrudi, može da pronađe sebe i da produži svoju mladost, sopstveni zdrav, dobar izgled i što je najvažnije dobru volju. Eto kao i ja, hehhe – poručuje Armin Fifić.

Fotografije uradio poznati fotograf u regionu Mladen Blagojević.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , , , , , , , , , ,

Povezani članci

Samanta Bodrožić: Dame 35 plus
Aleksandra Marčetić: Nova lica

Kategorije

Izbornik