Najnovije

Nepresušna sportska prijateljstva: Božidar Maljković i Dino Rađa

 

  • Legendarni košarkaš Dino Rađa potkraj marta je posetio izložbu „Veoma francuski život“ koja je posvećena proslavljenom košarkaškom treneru i predsedniku Olimpijskog komiteta Srbije, Božidaru Maljkoviću

U Francuskom institutu u Beogradu priređena je izložba pod nazivom „Veoma francuski život“ posvećena proslavljenom košarkaškom treneru i predsedniku Olimpijskog komiteta Srbije, Božidaru Maljkoviću. Interesovanje za ovaj događaj je toliko da je kraj Izložbe već više puta pomeran, a kako stoje stvari, to će se desiti još nekoliko puta.

Tako su Francuski institut u Beogradu i predsednik OKS Božidar Maljković ugostili člana Kuće slavnih u Springfildu, igrača Jugoplastike i Bostona – legendarnog Dina Rađu.

  • Kada bih jednog trenera trebao izdvojiti iznad svih, onda je to Božo Maljković – reči su Dina Rađe, čoveka koji je igrao u najvećim evropskim i NBA klubovima i koji je tokom karijere radio sa najvećim trenerskim imenima.

Stari prijatelji, Boža i Dino su se prisetili saradnje u zvanično najboljem košarkaškom timu Evorpe svih vremena, splitskoj Jugoplastici.

Tom času istorije košarkaške igre prisustvovala je i potpredsednica OKS i predsednica Srpskog triatlona, Marija Desivojević Cvetković.

Domaćini, Stanislas Pjere i Fransoa Gzavije Kovandi iz Francuskog instituta nisu krili zadovoljstvo i ponosno su se fotografisali sa velikim gostom.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

SKUD „Izvor“ u Stanišiću oduševio Revijom „Iz dalmatinskog kašuna“
Zdravko Pupovac koordinator za saradnju s Agencijom za bezbednost saobraćaja

Kategorije

Izbornik