Sport

Košarkaši Sombora ubedljivi u komšijskom derbiju

 

  • Seniori Košarkaškog kluba Sombor, u drugom kolu play offa Druge regionalne lige Vojvodine grupa Sever, izvojevali su značajnu pobedu na gostovanju u Apatinu. Rutinskom igrom ubedljivo su savladali domaćina. Rezultat  KK“Apatin“ – KK“Sombor“ 63 : 91 (14:23, 21:23, 17:23, 11:22)

Osim već standardno dobrih Igora Arnauta sa 23 koša i  Radoša Vukolića sa 17 koševa, značajan doprinos u pobedi su dali i Dejan Ilić, Petar Karas i Marko Miljević. Treba napomenuti da su svoje prve koševe u play offu dali i kadeti somborskog kluba Mihajlo Repaja i Mrđan Bošković.

Sastav KK“Sombor“: Miljević Marko (11p), Arnaut Igor (23p), Bošković Mrđan (2p), Ilić Dragan, Ilić Dejan (18p), Rnjak Petar (4p), Vukolić Radoš (17p), Pribić Nemanja, Pavkov Nemanja, Karas Petar (14p), Repaja Mihajlo (2p), Trivunović Bojan.

U drugoj utaknici play offa sastale su se ekipe iz Futoga. KK Futog 1276 je kao domaćin izgubio od  KK Futog rezultatom 71:59, čime je KK Futog zadržao prvo mesto na tabeli sa 7 bodova, koliko ima i KK Sombor na drugom mestu sa nešto slabijom koš razlikom.

U sledećem kolu u subotu 6. aprila somborski košarkaši gostuju ekipi KK Futog 1276 u Novom Sadu, a KK Apatin će ugostiti ekipu KK Futoga.

Teksti i fotografije: Jovan Đikić


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Robert Lalić na postolju, Ana Pešić na korak do trećeg mesta u Bečeju
Odbojkaši Sombora se plasirali u Drugu republičku ligu Sever

Kategorije

Izbornik