Najnovije

Protiče asfaltiranje puta Bački Monoštor – Kupusina

 

  • Gradonačelnik Grada Sombora Antonio Ratković i član Gradskog veća za oblast komunalnih delatnosti i investicija Đorđe Zorić, posetili su Bački Monoštor i tom prilikom obišli radove na asfaltiranju lokalne saobraćajnice od Bačkog Monoštora do Kupusine

Tokom obilaska gradilišta, gradonačelnik Ratković je razgovarao sa predstavnicima izvođača radova – „Ekstra Auto Transport“ d.o.o. Vrbas, o njihovoj dinamici i očekivanom završetku izgradnje ovog lokalnog ali veoma važnog puta.

  • Danas smo obišli radove na asfaltiranju nosećeg sloja asfalta na deonici puta između Bačkog Monoštora i Kupusine. Asfaltirano je oko jednog kilometra, a verujem da ako nam vremenski uslovi dozvole, nakon prvog sloja možemo početi asfaltiranje i drugog, odnosno završnog sloja asfalta. Po završetku radova, Grad će uraditi odbojne ograde kako bi korisnici ove saobraćajnice bili što bezbedniji. Takođe, Zimska služba je uvrstila ovaj put u svoje održavanje, tako da kada se otvori za saobraćaj, ova deonica će biti održavana kao i ostale saobraćajnice na teritoriji Grada Sombora – izjavio je gradonačelnik Ratković.

Nakon završenih pripremnih radova koji su podrazumevali nasipanje peskovitog šljunka i drobljenog kamenog agregata, u toku su radovi na asfaltiranju nosećeg sloja asfalta u dužini od 5,3 kilometra i širine 5,5 metara. Predstavnik Mesne zajednice „Bački Monoštor“ Dalibor Forgić, zahvalio se Gradu Somboru i AP Vojvodini na ulaganjima i podvukao da će ovaj put biti od velikog značaja za sve stanovnike Bačkog Monoštora i Kupusine, ali i šire.

  • Zahvaljujem se Gradu Somboru i Autonomnoj pokrajini Vojvodini jer su prepoznali značaj ovog puta koji se danas asfaltira. Monoštorci su mogli samo da sanjaju da će se ovaj put jednog dana uraditi, ali nakon višedecenijske želje, napokon možemo da kažemo da će se ta želja i ostvariti. Ovaj put ima veliki značaj za povezivanje Bačkog Monoštora i Kupusine, odnosno opštine Apatin i Grada Sombora i još jednom se zahvaljujem gradonačelniku Ratkoviću i njegovim saradnicima što su pomogli da se ovaj projekat i realizuje – izjavio je Forgić.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Састанак Иницијалног одбора симпозијума за обнову Лектората и Катедре македонског језика у Србији
Počeli pripremni radovi za izgradnju saobraćajnice „Smajli“

Kategorije

Izbornik