Najnovije

Somborski većnici odobrili dodatna sredstva za OŠ Dositej Obradović

 

  • Gradsko veće Grada Sombora održalo je danas 161. sednicu kojom je predsedavao gradonačelnik Antonio Ratković, na čijem dnevnom redu se našlo 9 tačaka

Gradski većnici su prihvatili Informaciju i Izveštaj ovlašćene revizorske kuće o izvršenoj eksternoj reviziji konsolidovanih finansijskih izveštaja završnog računa budžeta Grada Sombora za 2022. godinu i dostavilo Skupštini grada na razmatranje i usvajanje. Izveštaj je time postao sastavni deo Odluke o Završnom računu gradskog budžeta grada Sombo za prošlu godinu.

Između ostalog, Gradsko veće je dalo saglasnost „Sombor-gas“ d.o.o. Sombor za izgradnju priključnog gasovoda niskog pritiska, radi priključenja na gasovod jednog stambenog objekta u Sportskoj 20 i jednom višeporodičnom stambeno-poslovnom objektu u ulici Samka Radosavljevića 29A, oba u Somboru.

Na ovoj sednici takođe su odobrena dodatna finansijska sredstva radi realizacije sufinansiranja projekta funkcionalnog prostora u podrumu OŠ „Dositej Obradović“ Sombor, zbog održivosti jednosmenskog rada. Odobrena su ukupna sredstva u iznosu od 700 hiljada dinara.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Pronađeno 69 iregularnih migranata u Zapadnobačkom okrugu
Upozorenje za područje Srbije na visoke temperature

Kategorije

Izbornik