Modeling

Nena Blagojev: Naš ekskluzivni model i zaštitno žensko lice

 

  • Novi Radio Sombor ima i svoja zaštitna lica: to su najpoznatiji somborski predstavnici a i mnogo šire, u oblasti modelinga, Nena Blagojev i Zlatko Šuša, koji su doživeli svetsku afirmaciju

Oni će davati poruku u oblasti zdravog, lepog i sportskog držanja i izgleda sa geslom – Svi to možemo. Takođe, daljim učesnicima u modelingu na stranicama portala Novog Radio Sombora, kao i naravno, u programu internet-našeg istoimenog radija otvoriće vrata afirmaciji, novim modelima na u kategoriji modeling.

Očekujte uskoro i posebne albume Nene i Zlatka, ali i budimo optimisti, i njihovih novih sledbenika.

U ovom članku predstavljamo prvu naslovnu fotografiju na našem sajtu Nene Blagojev. Slede dalje fotografije i napisi o Neni, sa svetskih i domaćih modnih pista, odnosno magazina i časopisa, kao i njeni profesionalni bukinzi.

Redakcija Novog Radio Sombora

……..

U svet mode upustila se devedesetih godina sasvim slučajno. U frizerskom salonu u Somboru ju je zapazila ikona u ovom poslu, takođe rođena Somborka, manekenka (ranije istaknuta sportistkinja – plivačica) Tamara Bakić. Nena je ubrzo nosila modele najpoznatijih svetskih kreatora i pojavila se na naslovnim stranama najelitnijih časopisa. Sve to je zamenila kako kaže, najlepšim pozivom na svetu, majčinstvom.

  • Po prestanku aktivnog bavljenja manekenstvom, preselila sam se s porodicom u rodni Sombor. Deca, Vid Luka (11) i Lav Simeon (7), izuzetno su srećna što odrastaju u Somboru. Ostala sam u kontaktu s dugogodišnjim prijateljima i saradnicima iz sveta mode i povremeno boravim u Kaliforniji. Bavim se hotelijerstvom. Moj muž Momčilo, muzičar, i ja u srećnom smo braku već 17 godina – kaže Nena kojoj jednaku pažnju i podršku pružaju majka Slavica, sestra Nataša, zet Milan…

Nena se odlikuje nadasve kao izuzetan prijatelj, drug.

Ovom prilikom, nekoliko Neninih ekskluzivnih fotografija, u želji da što pre ugledamo i nove, a vi ćete poštovani čitaoci, biti u mogućnosti da u narednim člancima posvećenih Neni uživate u njenim mnogobrojnim profesionalnim postignućima – zaštitno žensko lice Novog Radio Sombora i Udruženja PODIUM.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Zlatko Šuša: Naš ekskluzivni model i zaštitno muško lice Novog Radio Sombora

Kategorije

Izbornik